• Επιθεώρηση ακινήτου  

Περιοδικές προγραμματισμένες επιθεωρήσεις του ακινήτου σας, εξασφαλίζουν ότι τα πάντα είναι σε καλή κατάσταση και λειτουργεί κανονικά. Σε κάθε επίσκεψη καταγράφουμε τα αποτελέσματα και θα σας ενημερώσουμε αν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω προσοχή, ώστε να αποφευχθεί μια σημαντική ζημιά!

  • Εξόφληση λογαριασμών                                                                        

Μπορούμε να κανονίσουμε την έγκαιρη καταβολή των τυχόν λογαριασμών ή τιμολογίων που μπορεί να έχετε, όπως ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, παροχή νερού, τους φόρους, ασφάλιση κλπ …

  • Φύλαξη κλειδιών                                                                

Μπορούμε να φυλάξουμε τα κλειδιά σας όταν δεν είστε εδώ ,μόνο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Τα κλειδιά σας θα παραμείνουν ασφαλή και προσβάσημα μόνο σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

  • Πληροφορίες και κλήσεις έκτακτης ανάγκης στο τηλεφωνικό μας κέντρο

Μπορείτε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να χρειαστείτε για τις δημόσιες υπηρεσίες ή άλλες ανάγκες. Το τηλεφωνικό μας κέντρο επίσης, θα απαντήσει σε όλες τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης σας.

  • Ασφαλίσεις όλων των κατηγοριών                                                                  

Η Think Property μπορεί να σας παρέχει οποιαδήποτε διαχείριση ασφάλισης, με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες που έχουμε συνεργασία. Το σπίτι, η υγεία, η ζωή, το αυτοκίνητο, το σκάφος, το κατοικίδιο ζώο και η ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης προς τρίτους, μπορεί να δοθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας, από το εξειδικευμένο δίκτυο μας.